Стотици младежи се веселиха с ГЕРБ и певицата Кали

Победителите от томболата на ГЕРБ

 Дискотеката на Мултиплекс „Планета Пайнер” се оказа малка, за да побере стотиците младежи, които дойдоха да подкрепят кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов и кандидатите за общински съветници. Събитието в събота вечер бе организирано от Младежката структура на ГЕРБ.

„Вие, младите хора сте бъдещето на Димитровград. Искам всички да останете тук и да осъществите мечтите си в нашия град. Нека заедно градим Димитровград, за да може след години вашите деца да се гордеят, че живеят в красив и проспериращ град”, каза Иво Димов. Кандидатът за кмет допълни, че за да се случи това всички трябва да повярват във възможностите си. Да се възползват от конституционното си право и да не позволяват други да решават вместо тях, призова Димов и тези, които ще гласуват за първи път на местните избори.

След това младите кандидати от листата за общински съветници от ГЕРБ изтеглиха томбола с десетки атрактивни награди от тостер до плазмен телевизор. В нея можеше да участва всеки, попълнил правилно при влизане в дискотеката, анкетна карта с трите въпроса.

Младежите трябваше да отговорят: „На коя дата са изборите?”; „Кой е кандидатът за кмет на Димитровград от ГЕРБ?” и „С кой номер е бюлетината на ГЕРБ?”. След прецизна проверка се оказе, че в нито една анкета нямаше грешен отговор. Така за мнозина името на Иво Димов и бюлетина № 2 се превърнаха в печеливша карта. Сред спечелилите бе и общинският съветник от мандат 2007-2011 и настоящ кандидат от листата на ГЕРБ Катя Генева. На сцената тя обяви, че ще дари кафемашината на пенсионерски клуб в Димитровград. Голямата награда в томболата, плазмен телевизор изтегли лично популярната поп-фолк певицата Кали, а кандидата за кмет Иво Димов я връчи на победителя Тодор Иванов.

 

Дискотеката се оказа тясна за желаещите да подкрепят кандидатът на ГЕРБ Иво Димов

Още положителни емоции с хитовите си парчета донесе на димитровградската си публика и певицата Кали, която сподели пред всички, че ще гласува с бюлетината на победителите - № 2. С чар и талант тя успя да спечели сърцата на стотиците младежи, които пееха заедно с нея популярните й песни. За доброто настроение се погрижи и водещата на вечерта Жени Койчева.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини