Скандализираният от ГЕРБ: Помагах на бременна жена!

Скандализираният народен представител от редиците на ГЕРБ Станислав Иванов обясни действието, което се е развило вчера пред сградата на ОИК-София.

"От снимката много ясно се вижда, че чувалът, който нося заедно с представител на СИК, е от сградата на ОИК – София навън към микробусите, с които се транспортират чувалите с бюлетините", заяви пред Фокус депутатът.

"Чувалите, които излизат от сградата и протоколите от тези СИК-ове, вече са обработени от ОИК – София и не може да има никакви съмнения за каквито и да било манипулации. Второ, помогнах с пренасянето на чувала, защото трябваше да го пренесе една бременна жена, която беше останала сама с чувала, защото останалите членове на СИК-а си бяха тръгнали. Много съжалявам само, че бременната жена не се вижда на снимката, защото тя вървеше само на 2 - 3 крачки зад нас. И трето, на самата снимка много ясно се вижда, че навсякъде около нас има полиция и е немислимо, който и да било дори да си помисли да прави нещо. Освен това ясно се вижда, че чувалът е запечатан", допълни Иванов.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини