БСП: Подкрепата за Катя Панева е историческо решение

Социалистите взеха единодушно решение да подкрепят Катя Панева в битката за кметския стол, подчерта лидерът им Димитър Петров /в ляво/

Решението, с което подкрепяме Катя Панева в битката за кмет на общината е взето единодушно и е историческо, това заяви на нарочна пресконференция днес лидерът на социалистите Димитър Петров. Заедно с кандидатът на "Да за Димитровград" Катя Панева и съветниците от групата, червените общинари коментираха допирните точки между партията и коалицията и мотивите за тази подкрепа.

Да работят развитието на Димитровград в социалната сфера, здравеопазването, образованието, културата, както и стремежа да се запази работещ Неделен пазар е общото между на пръв поглед различните по политическа идеология формации.

Социалистите бяха категорични, че само така в общината ще има открито и отговорно управление. Че са подчертавали неведнъж направеното от досегашното ръководство на града, посочиха още от БСП. И допълниха, че се присъединяват към съветническите групи на "Да за Димитровград" и ЕНП с цел постигане на консенсус и по-добри решения в новия Общински съвет. По думите на двете формации така се оформя най-голямото мнозинство в ОбС от 19 съветника.

"Радвам се, че партията с най-дълъг опит в политиката работи за това да има общност в Димитровград", подчерта кандидат-кметът Катя Панева. А по думите на водачът на листата и съветник в новия ОбС Стефан Димитров, формации с десни и леви убеждения могат да се обединят в една посока и тя да гарантира сигурността на хората. 

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини