Иво Димов: Вярвам в мъдростта на димитровградчани!

Уважаеми съграждани,

Благодаря на всички, които ни подкрепиха, повярваха в нашите идеи и  силата ни да ги осъществим! Благодаря на всички, които излязоха да гласуват и изразиха гражданска позиция. Благодаря ви от сърце! Доволен съм от резултатите на 23-ти. Постигнахме ги с позитивна кампания, без лични нападки и удари под кръста.

Приех да се кандидатирам, защото искам да се гордея с нашия град. Така, както са се гордяли нашите родители. Предложих конкретни идеи - как да отворим още работни места и да направим града ни още по-добро място за живеене. За да останат тук нашите деца, които един ден също да се гордеят с Димитровград!

Предстои ни да направим още веднъж важен за страната и общината ни избор. Избор за нашите приоритети – работа, доходи, модерна болница и европейски пътища. Разчитам на подкрепата на хората за прагматизма и правенето на реални политики. Доказал съм в работата си, че имам уменията и опита да надградя направеното дотук за Димитровград.

Вярвам, че избора на 30 октомври ще се реши от избирателите пред урните, а не по някакъв друг начин. Не приемам една изборна победа на всяка цена. Разчитам на мъдростта на димитровградчани, които обичат нашия град и ме познават.

Продължавам да отстоявам откритата и прозрачна политика на ГЕРБ в общината. Продължавам да работя за превръщането на Димитровград в модерен европейски град!

Иво Димов

Кандидат за кмет на Община Димитровград -ПП ГЕРБ

                                          

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини