Митко Димитров - Пайнера: Коалициите винаги целят бизнес интереси

Митко Димитров

Интервю с инж. Митко Димитров, собственик на Пайнер ООД и член на ПП ГЕРБ

- Как ви се струва политическата обстановка, часове преди изборите за кмет в Димитровград ?

- Доста напрегната и неопределена, защото нашите опоненти демонстрират едно поведение обезателно и с всички възможни средства да спечелят властта в Димитровград, което не е логично и ще обясня защо.

Един кмет в лицето на Иво Димов, който има опита в Народното събрание, контактите с централната власт, който е добронамерен и позитивен като личност, би могъл да допринесе много за усвояването на средства за града - било то по Европейски програми, било то по национални плащания включетелно и за селата.

Бих казал най-отговорно, че това е човекът, който може най-много средства да акумулира за нашата община. Той и досега се е доказал със съдействието си на досегашния кмет Стефан Димитров.

- Бизнесът би трябвало да предпочете Иво Димов да стане кмет на община Димитровград, така ли да ви разбирам ?

Който мисли логично в бизнеса, а не страда само от някакви скрупули, неимоверно да бъде на власт, винаги би предпочел тази логика в бизнес-мисленето.
20 години България се е нагледала на какво ли не и крайният извод е, че властта е била най-големия бизнес в страната. И все още някои бизнесмени продължават да мислят така, че влизайки във властта, те ще правят добър бизнес.

Гарант, че Иво Димов няма да влиза в корупционни схеми е ГЕРБ. Защото Бойко Борисов вече е доказал, че близки до ГЕРБ, които са правили подобни издънки са отзовавани .
Иво Димов е лицето на ГЕРБ в община Димитровград, а ГЕРБ е гаранта за честност.

 Какъв е другия гарант - една коалиция. Но една коалиция винаги има за цел някакви бизнес интереси. Там няма някаква партия, която има чест и име. 

Но в момента  опонентът получи мощна партийна подкрепа. От крайно ляво до крайно дясно, през център. Доста шарена политическа подкрепа.

Според мен, това са първични бизнес-споразумения. Нека самите граждани да си направят сметката и да гласуват правилно, за този кмет, който ще акумулира най-много средства в тази община, от които ще спечелят всички граждани.

Вие ще гласувате ли в неделя ?
 

- Разбира се, че ще гласувам.

Бихте ли се отказали, заради опашка пред урната ?

Ще дойда втори, трети път... мразя да чакам на опашки.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини