Показват тайния удар на Брус Лий в демонстрация в Хасково

Националният треньор по ВингТчун Станислав Багалев и сихинг Георги Митев( отляво надясно) ще участват в демонстрацията

Тайният удар от късо разстояние на Брус Лий ще покаже в атрактивна демонстрация в Хасково националният треньор по ВингТчун Станислав Багалев.

Зашеметяващото изпълнение от инч разстояние светкавично поразява противниците и ги запраща на метри встрани. Освен със зрелищния удар на световноизвестната легенда на китайското бойно изкуство ВингТчун ще бъде представен и чрез техники за задържане, обезвреждане и решаване на конфликтни ситуации. Показното ще включва и техники с полицейска палка. В ефектни двубой със средновековни мечове и оръжия ще бъдат представени основните удари в Ескрима.

Впечатляващата демонстрация се организира от школата по ВингТчун в Хасково.

„Тя ще бъде изключително любопитна и полезна за почитателите на китайските бойни изкуства, за полицаи и военни, тъй като ще разкрие неподозирани за повечето от тях възможности на ВингТчун. Желаещите ще могат да се включат в демонстрацията и лично да се уверят в ефективността на бойната система. ВингТчун е скритата сила, пътят към необятната вътрешна природа на търсещия човек.”, сподели сихинг Георги Митев, преподавател в хасковската школа.

ВингТчун е динамична и модерна система, която се практикува от стотици хора по света в над 2 000 школи. В нея има различни направления за деца и младежи, за мъже и жени, за полиция и специални части.

Демонстрацията ще се проведе в голямата зала на Младежкия център тази събота от 12.00 до 13.30 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини