Димитровградските позитивни мисли -рай за крадците

Една от "прясно" изчезналите позитивни мисли е тази в парка срещу Детския комплекс

Практика стана от различни места в Димитровград да изчезват табелите с позитивни мисли, които през август поставиха доброволци от Детски и Младежки център. За това сигнализира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net директорът на комплекса Христина Ташева.

Тя разказа, че вече одавна в предприятието не броят посегателствата върху иначе хубавата инициатива да се зареждаш със сентенция на всеки ъгъл в Димитровград.

"Някои ги краде, ние ги подменяме и слагаме нови мисли и така", лаконична бе Ташева. По нейни набюдения и след възстановяването на първите задигнати от апашите табелки в началото на октомври, сега на много места те пак липсват. Освен в парка пред Детския комплекс, е изчезнала и позитивната мисъл по бул."Раковски" до тото пункта.

Припомняме, че инициативата, за която писахме в началото на август е по проект на френския доброволец Майлот Бенбалули и предизвика положителни отзиви у димитровградчани и хора от страната. Начинанието направи популярен Димитровград дори в националните медии. Може би сега ще станем известни с най-често задиганото нещо в нашия град.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини