Наградиха 29 димитровградски ученици в конкурса Е-Коледа

29 ученици от ОУ"Алеко Константинов" получиха отличия от училищното състезание по информационни технологии "Е-Коледа" ден преди Рождество Христово. Неговата цел бе изработката на коледни и новогодишни картички в електронен вариант.

Най-добри сред петокласниците и класирани на първо място са Явора Георгиева и Тоника Илчева. Сред първенците са още и Антония Динева и Веселин Делчев. В същата възрастова група второ място заемат Алекс Маринов и Атанас Рашев, те си делят мястото с Юлияна Найденова и Юзлем Митева.

Трето място заемат съответно: Пролетина Илчева и  Виктория Атанасова ,Стоян Митев и Александър Боев, Йоан Русев и Зорница Тодорова, Анелия Пейчева и Айван Стоянов.

При шестокласниците първи са Красимир Зафиров и Цветан Николаев, вторто място е за Иванка Косвалиева и Ирена Маргаритова, престижното трето място заемат Грейс Панева и Илияна Георгиева.

В групата на седмокласниците, участвали в "Е-Коледа" най-добри  са Александър Гавазки и Геори Митев, второто място остана за Росен Петров и  Мартин Ангелов, а трети се класираха Радина Койчева и Илиана Илиева, както и Атанас Орманов от 7в клас.

Част от отличените картички в училището
Наградите....

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини