В Неохим пак раздаваха бонуси

До една работна заплата получиха всички, работещи в „Неохим” АД, в навечерието на Коледно-новогодишните празници, похвалиха се днес от пресслужбата на торовия завод . Бонусът идва благодарение на постигнатите добри производствени резултати, допълниха от дружеството.

Това е четвъртият поред стимул за изминалата 2011 г. Работниците и специалистите от торовия производител получиха финансови поощрения за първото и второто тримесечие, а за 60-годишнината на дружеството – по 200 лв. на човек.

Съгласно въведената система за оценка на труда, парите за премиите се определят за всяко структурно звено, след което преките ръководители – началници на цехове и завеждащ-отдели, ги разпределят в зависимост от конкретния принос на работещите за постигнатите успехи. Този справедлив подход мотивира неохимци да се стремят да усъвършенстват квалификацията си и да дават най-доброто от себе си при изпълнение на поставените задачи от съответния ръководител на структурно звено, убедени са от управата на торовото предприятие.

Когато финансово-икономическите резултати на компанията са добри, мениджмънта й по правило отделя средства за допълнителни парични поощрения, припомниха от завод "Неохим". Те идват независимо от кризата и и от мащабната инвестиционна програма за амонячния комплекс в завода.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини