8 °C

БДЖ: До Първомай с автобуси до края на януари

Промени в разписанието на два от влаковете, минаващи през гара Димитровград въвежда БДЖ от 10 до 27 януари, съобщиха от компанията. Причина е доизграждане на контактната мрежа между гарите Първомай и Димитровград, във връзка с довършването на проекта по електрификацията на ЖП линията Пловдив-Свиленград.

Пътнически влак № 10243 от Пловдив за Димитровград, който заминава в 09:38 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Поповица. От Поповица до Първомай този влак ще се движи с променено разписание, като ще заминава от всички гари и спирки, разположени в този железопътен участък с 3 до 4 минути по-рано.

От Първомай до Димитровград за пътниците са осигурени автобуси, които ще заминават от Първомай в 11:00 ч. и ще пристигат в Димитровград в 12:05 ч.;

Пътнически влак № 10242 от Димитровград за Пловдив, който обичайно тръгва в 09:50 ч., ще се движи само в участъка между гарите Първомай и Пловдив. Влакът ще тръгва от Първомай с 8 минути по-късно от редовното си разписание, т.е. в 10:53 ч.

От Димитровград до Първомай пътниците за този влак ще бъдат превозвани с автобуси, които ще заминават от Димитровград с 5 минути по-рано от досегашния график на влака, т.е. в 09:45 ч.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.01.2021

Последни новини