Официално: Иво Димов - областен координатор на ГЕРБ в Хасково

Иво Димов поема поста областен координтор на ГЕРБ

Иво Димов става областен координатор на ГЕРБ в Хасковска област на мястото на Иван Петров, потвърди на пресконференция тази сутрин вицепремиерът Цветан Цветанов.

Неофициално това стана ясно още снощи,  след заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. "Преценихме, че на някои места трябва да бъдат направени промени, заяви Цветанов. По думите му, това става за да се оптимизира работата на партийните структури.

"Концентрирането и отделянето на изключително много внимание в партийната дейност е причината за промените", посочи Цветанов.

Той заяви, че очаква от новите областни координатори евентуални промени в общинските ръководства по места. Промените се правят след задълбочен анализ след местните избори.

Промени в областните структури на ГЕРБ са направени още в Пазарджик, Разград и Велико Търново.

"Ще работя за укрепване на структурите на ПП ГЕРБ в Хасковска област, и за по-добрите резултати на следващите избори", това каза новият областен координатор на партията Иво Димов в съобщение, разпространено от пресслужбата на ГЕРБ в Хасково.

От своя страна Иван Петров каза, че няма драма в смяната, защото са направени смени и в други региони, където областните координатори са депутати, и на тяхно място са поставени кметове или областни управители.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини