Димитровградчани овладяват прана енергията и самолечението

Как да овладеем скритата енергия в себе си и да я използваме са медитация и лечение, това е основната цел на лечението с прана енергия, което се организира всеки понеделник в Димитровград. Мястото ще бъде читалище "Васил Левски", а началото е от 18:30 часа разказа пред организаторът на нетрадиционното лечение Георги Георгиев.

По негова инициатива всеки понеделник тук ще е Веселина Тодорова от Пловдив, която ще води курсовете. Най-общо става дума за медитация и овладяване на собствената енергия, но това може да стане само с воля и много обучение, поясни Георгиев.

Лечението с прана се основава на цялостното устройството на човешкото тяло. Физическото тяло на човека според древната наука е съставено от две части: видимо физическо тяло и невидимо енергийно тяло наречено биоплазмено тяло.

Лечението с прана е древна наука и изкуство за лечение, което използва прана или ки, или жизнена енергия, за лечение на цялото физическо тяло. Нарича се също и медицински Чи гун (ki kung или ки-лечение), психично лечение, жизнено лечение, лечебно докосване, полагане на ръка, магнитно лечение, лечение с вяра, лечение с дарба, харизматично лечение.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини