Депутатът Катя Чалъкова се срещна с граждани

Катя Чалъкова проведе първата си среща с граждани

Приемна с граждани проведе днес депутатът от Хасковски избирателен район Катя Члъкова. Народният представител успя да разговаря с възрастни димитровградчани, които търпеливо я очакваха преди началния час в офиса на ГЕРБ на бул."Раковски". Хората не пожелаха да споделят защо търсят намесата на депутата.

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Чалъкова коментира, че димитровградчани и жителите на общината могат да я търсят по всички въпроси, които ги вълнуват и за които тя може да съдейства.

Чалъкова е планувала срещи с избиратели всеки първи понеделник на месеца. Миналата седмица заради ангажименти в София приемната в Димитровград не се състоя. Днес тя бе по-кратка заради пресконференцията, която Областното ръководство на ГЕРБ дава в Хасково.

Припомняме, че Катя Чалъкова зае мястото на Иво Димов в Народното събрание, след като той стана кмет на Димитровград. Това е първата среща на депутата с избиратели за тази година. След като стъпи в Парламента Чалъкова проведе среща с димитровградчани през ноември.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Приемната на Чалъкова е планувана за всеки първи понеделник на месеца в офиса на ГЕРБ в Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини