Читатели снимат инциденти и опасности в зимни условия

Лошите пътни условия и тежката зима предизвикват инциденти или задръствания в Димитровград. Наши читатели непрекъснато ни изплащат снимки, описващи различни ситуации, на които са станали свидетели.

Днес на обяд например, цистерна, превозваща гориво е предизвикала сериозно задръстване по ул."Цар Борис", казва Христо Христов от Димитровград. Тежкото возило е маневрирало трудно по градските улици и така се е образувала колона от чакаши коли.

Пред наш репортер от управата на общината обясниха, че движението на тежкотоварни автомобили през града целогодишно се осъществява със специален режим. Фирмите отправят мобли до общината, която решава или не преминаването на тежките возила или не. Специална заповед за забрана на движението на ТИР-ове в зимния сезон на територията на града няма.

Вчера около 17:00 часа заради лошите пътни условия между Черноконево и Вулкан са поднесли прицеп и два леки автомобила, пише Теодора Тодорова. За щастие  случката се разминала без пострадали, но тежкотоварният камион е блокирал движението за по-продължително време.

Инцидентът между Черноконево и Вулкан, заснет от наша читателка Теодора
Още снимки от Христо Христов
Опасни висулки на улична лампа по бул."Трети март"засне и ни изпрати друг наш читател
Тук ледени късове "дебнат" минувачите по тротоара на една от кооперациите на същия булевард

Отправяме апел към вас, ако станете свидетели на различни ситуации и ги фотографирате, да ни ги изпратите на редакционната поща  dimitrovgrad@escom.bg

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини