5 неща, които той ненавижда в теб

Бившите ти и безкрайните ти GSM разговори. Остават още три

Може и да не ви се вярва, но съществуват тайни, които вашето мило "зайче" никога няма да ви каже. Скрити мисли, които, ако можехте да прочетете, щяхте да потънете вдън земя. Ето няколко примера от "тайните" мъжки помисли за нас, техните приятелки:

1. Мрази, когато оставяш непочистена коса и каналът в банята е вечно запушен. А досещаш ли се кой е натоварен със задачата да го отпуши? Всяка седмица...

2. Мъжете ненавиждат клюките. Или поне, когато е принуден да слуша безкрайните ти разговори с приятелки по телефона. А още по-неприятно му става, когато говориш зад гърба на най-добрата си приятелка, а след това я целуваш и прегръщаш. Избягвай да сплиташ интриги, когато той е наоколо да чуе. Добре е да избягваш интригите изобщо.

3. Мрази, че споделяш всичко с майка си. От дребния факт какво ще готвиш до интимните подробности от сексуалния ви живот. Спри да споделяш или поне го прави тайно, за да не разбере той.

4. Ненавижда, че гледаш сериали и глупави реалити програми до припадък. Пак си приватизирала дистанционното за телевизора и отново пускаш онова музикално реалити, което знаеш, че го дразни. По-добре постигни консенсус с него или купете още един телевизор.

5. Мрази да слуша за бившите ти гаджета, особено когато го сравняваш с тях. Още по-лошо става, когато не спираш да повтаряш как онзи Даниел, с когото си спала в гимназията, сега има успешен бизнес и е... ерген, представяш ли си?

Ако държите на връзката си с мъжа до вас и се припознавате в някои от тези ситуации, по-добре се научете да ги туширате. Или си търсете нов мъж.

Още любопитни материали прочетете в Az-jenata.bg

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини