Булки, девойки и фейсарт в осмомартенска изложба

Една от снимките на Дияна Андреева в изложбата, която е сватбен агент от Димитровград

Женската красота в снимки ще покажат на димитровградчани в навечерието на 8 март седем автори от града. Те са подготвили изложба под надслов "Господи колко си хубава", която ще бъде открита на 7 март в 18:00 часа в зала "Асен Краешников" до КДК.

Инициативата е на секция "Фотографско общество" към КДК. Това е втора подред изложба от съществуването на секцията, припомни шефът на КДК Инко Бургелов. Той е един от участниците, заедно с Денислав Колев, Костадин Николов, Николай Добрев, Николай Монев, Ясен Кирилов.

Сред авторите има и една жена, която ще покаже красотата на булките през своя обектив. Дияна Андреева е сватбен агент от агенция "Да", но решава да се впусне в предизвикателството и да участва в изложбата с шест свои снимки.

Изненада за посетителите ще бъде демонстрация на фейсарт, която ще направи хасковската гримьорка Жанета Милева. В нея ще участват два от моделите от снимките, като ще се рисува върху лицата на момичетата.

Бургелов покани димитровградчани да посетят фотографската проява, за да се насладят на красотата на нежния пол, запечатан на фотографии.

Т.Вълчева

Снимка на Ясен Кирилов от изложбата
Фотография на Инко Булгелов
Снимка на Костадин Николов
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини