Индиец рисува картини с език

Ани Кей от Керала, Индия, използва свободното си време, за да рисува картини с език. Той не използва четка, която държи в устата си, а директно нанася боя върху езика си и след това буквално облизва платното, съобщава Oddity Central. 

Звучи брутално, но е факт, че по този необичаен начин индиецът успява да създаде доста красиви картини, пише inews.bg.

Всъщност животът на Ани Кей е силно свързан с изобразителното изкуство. Той е учител по рисуване и твърди, че бил вдъхновен от художник, който рисува с крак.

Първоначално Кей започнал да рисува с нос, но след това разбрал, че идеята му не е достатъчно уникална, ето защо се насочил към странната техника.

Както се досещате, боята определено няма вкус на бонбони. В резултат от химичните вещества, които поглъща, художникът често страда от тежко главоболие и от болки в тялото. Въпреки това той не е готов да се откаже от начинанието си, заради страничните ефекти.

Кей успява да нарисува една картина в рамките на три до четири дни, като до момента е залагал предимно на портрети на известни индийски личности.

Огромното платно, на което пресъздал Тайната вечеря, му отнело цели пет месеца работа, но усилията определено си заслужават.

Учениците на Ани са изпълнени със страхопочитание от това, което той прави, и дори са готови да наследят необичайното му занимание.

novini.bg

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини