Женската красота показаха в снимни димитровградски фотографи

Цвете за дамите на откриването на изложбата от шефът на КДК Инко Бургелов, сред тях бе и актуалната мис Димитровград Антония

Женската красота през обектива показаха седем димитровградски автори в зала “Асен Краешников” снощи. 40 фотографии, обединени под заглавието “Господи, колко си хубава” представи секция “Фотографско общество” към КДК.

Шефът на клуба Инко Бургелов, заедно с Денислав Колев, Костадин Николов, Николай Добрев, Николай Монев, Ясен Кирилов разкриха своята представа на хубостта на нежния пол в навечерието на 8 март.

След авторите се отличи и една дама - Дияна Андреева, за която това бе първа обща изложба. Тя представи на местната публика провокативна визия и нежността на младоженките.

Изложбата се отличаваше от всичко, видяно до момента в Димитровград заради моделите с изрисувани лица, които красяха зала “Асен Краешников”.

Актуалната мис Димитровград Антонина Динова и моделката Надя бяха украсени до неузнаваемост от гримьорката Жанета Милева. Заради здравословен проблем хасковлийката не успя да пристигне на откриването.

Двата модела препълниха изложбеното пространство с фотографи, приятели и почитатели и не се умориха да позират близо час върху стол и пиедестал. Именно той вдъхнови секретарят на КДК Живко Русев да рецитира стихове на Христо Фотев на една от дамите при откриването на изложбата. Русев говори за непреходната женска красота и вълненията на мъжката част на човечеството.

От Инко Бургелов дамите получиха цвете и пожелания за нежност и любов.

Изложбата откриха Инко Бургелов и секретарят на КДК Живко Русев
Част от показано в изложбата
На репортерско внимание се радваха двата модела в центъра на залата

Цвете и за единствената участничка в изложбата Дияна Андреева

Булченска хубост, запечатана от Дияна Андреева
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини