"Отчаяни съпруги" излизат в пенсия

Преди да създаде „Отчаяни съпруги”, Марк Чери припечелва като сценарист на повикване и асистент на холивудски знаменитости.

Омръзва му да бъде боксова круша за комплексите им през 2003-та след разговор с майка си. В традиционния обмен на клюки старата жена включва разказ за живота на четири приятелки от предградията.

Пухкавелкото с остър нюх към добрата история използва пикантериите, за да щрихира сюжета на първата си драма. Той не подозира, че в следващите години тя ще му донесе 3 награди „Златен глобус” и 105 номинации за „Еми”.

В момента черният комедиен пъзел на отношенията между съседките Бри (Марша Крос), Линет (Фелисити Хъфман), Габи (Ева Лонгория) и Сюзън (Тери Хътчър) се реди за последен път в праймтайма на ABC.

Чери е наясно, че една поредица кове митологичен статут само ако се сбогува навреме с аудиторията си. Българският Fox Life вече завъртя осми сезон, след който отчаяните съпруги ще напуснат „Уистерия лейн” завинаги.

Какво се случва

Новите епизоди разнищват емоционалните щети у четирите грации след убийството на пастрока на Габи - Алехандро. Линет, Бри и Сюзън стават свидетели и доброволни съучастници в инцидента.

Те спестяват затвора на Карлос, като заравят трупа в гориста местност. Жестоката тайна започва да прояжда съвестта, а с нея и устоите на приятелството им.

Чувството за вина едва не вкарва в затвора най-лабилната и бъбрива персона в карето – Сюзън. В паниката си тя материализира кошмара си в картина и си проси наказание чрез дребни вандалски прояви. Истинският разрив между иначе неразделните дружки идва с разкритието за пети човек, който е наясно с криминалното им упражнение и изпраща заплахи до Бри. Като спец по кризисните ситуации тя решава да се справи сама.

Разкрили опасната й игра на детектив, Линет, Сюзън и Габи я изхвърлят от живота си. Червенокоската прави опит за самоубийство, след което дави мъката си в бяло вино и системно мачкане на чаршафи с непознати. Поредният й трофей от бара се оказва кандидат-изнасилвач, от който я спасява бившият й съпруг Орсън (Кайл Маклоклън). Макар и на инвалидна количка, той има садистичен план за възраждане на семейството им. Междувременно Сюзън разбира, че ще става баба, но дъщеря й тръгва на лов за осиновители.

Ситуацията се усложнява, когато зад самоличността на таткото изплува единият от близнаците на Линет.

Докато Карлос бори зависимостта си към чашката в клиника, Габи изнемогва с възпитанието на наедрелите си и свръхразглезени щерки. Линет пък погребва надеждата да рестартира брака си с Том и поема трънливия път по ходенето на срещи.

Зад кадър

За близо десетилетие игра на „Уистерия лейн” актрисите от каста преживяха и признаха не по-малки лични драми. В сериала Линет пребори рак, а в реалността Фелисити Хъфман триумфира над болимията и анорексията.

През 2007-а след ин витро процедура Марша Крос ражда близнаци. За да си спести неустойките по договора с Чери, червенокосата бързо влезе във форма и дори засне част от сцените на пети сезон в собствения си дом. Любителка на психологията и медитацията тя е готова да осинови трето дете в близките месеци, след като чукне 50. Крос губи първия си мъж заради рак. С коварната болест в момента се бори и втората й половинка, пише в. "Монитор".

Тери Хътчър разработи собствен бранд рокли за червения килим, чиято цена започва от 20 000 долара за парче. През 2009-а тя осъществи мечтата си да участва в триатлона в Малибу, включващ бягане, плуване в океана и каране на колело. Ева Лонгория осребри старините си чрез рекламни договори с няколко козметични гиганти и се разведе с баскетболиста Тони Паркър, след като го хвана в изневяра.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини