Секс семейството от Варна не било семейство

Майка, дъщеря и съпруг се предлагат в тандем срещу 300 лева

Семейството от Варна, което предлага секс срещу 300 лева, всъщност изобщо не е семейство. Мъжът, който се представя като “глава на семейството”, е най-обикновен сводник, а двете жени нямат роднинска връзка. Жриците и сводника измислили интересен сценарий, с който да привличат клиенти или по-точно извратеняци. Оргиите се вихрели в закътан хотел около кооперативния пазар в морската столица, показа проверка на “Шоу”.

Репортери на вестника се свързали със секс семейството и си кореспондирали цели 3 месеца, тъй като предлагащите извратен секс били много предпазливи. Денят на срещата настъпил и журналистите се отправили към Варна. Те били поканени да отседнат в апартамента на така нареченото “семейство”, но за самия секс ги завели в хотел. Така мъжът им обяснил, че той е един вид охрана, но ако искат, може да се включи и той. Пояснил още, че дамите са готови на всичко. “дъщеря” му била млада и разкрепостена, а “майката” била свикнала с този на живот, пише “Блиц”.

Сводникът се казва Малин Антимов и е на 43 години. Съпругата му Любомира Антимова знаела за дейността на мъжа си, но не се оказала особено приказлива пред репортерите на “Шоу”. След упоритите опити за контакт жената най-после се съгласила да разговаря с журналистите. Мъжът й се занимавал с “този вид дейност” от 5-6 години, но Любомира настояла, че е от една година. Отрекла да участва в оргиите на съпруга си и се опитвала да омаловажи ситуацията. Самата тя взимала 300 лева от работата си в някаква дрогерия.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини