Движение 21: Алтернатива за всеки, бъдеще за децата ни

    ПП”Движение 21” за предстоящите на 25 октомври избори издига за кандидат - кмет на общината ТОДОР НАЧЕВ БАРЪМОВ, листа за общински съветници и кметове на кметства в с.Дълбок извор и с.Караджалово, които са под №3 в бюлетините.

    Мотото на тяхната кампания е “АЛТЕРНАТИВА ЗА ВСЕКИ, БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА НИ”

    В листата на „Движение 21“ са включени, експерти и профисионалисти, които са юристи, агрономи, инженери, педагози, лекари, икономисти, обикновени работници и земеделски производители, с активно влияние върху гражданското общество. Превъзхождаме останалите партии с това, че не сме партия на статутквото, а на промяната.

    Известно е, че от години традиционните партии произвеждат едни и същи съветници, обвързани помежду си.

    Кандидатът ни за кмет на община Първомай, ТОДОР БАРЪМОВ се кандидатира, защото иска ясно да каже, че в града ни има мафия. “Не може 3,4,5семейства, начело с кмета, да хванат за гушата тридесет хиляди граждани на общината. Знам, че ще бъда ударен от тях, но истината трябва да се знае. Хората са бедни, поставени до стената с кредити, затова се унижават и третират, като роби” – казва Баръмов.

    Баръмов има ясно очертана програма и цели: Той е за силно местно самоуправление и ефективна администрация, съставена от знаещи, можещи и некорумпирани личности. Предлага редица мерки за оздравяване на икономиката на общината. Между тях – създаване на благоприятен бизнес климат; приоритетно отношение към предприемачите, занимаващи се с производство и услуги; подпомагане дейността на дружествата , занимаващи се с производство и реализация на селско – стопанска продукция; и др. Обещава да се заеме сериозно с решаване проблемите на здравеопазването, образованието, културата, благоустрояването, младежта и спорта в общината. Избраните съветници от ПП”Движение 21”, ще отстояват позиция за работа в общинския съвет без възнаграждения.

    Кандидатите за общински съветници са:

    1. Тодор Начев Баръмов зооинженер;

    2.Ангел Панайотов – агроном;

    3. Антоанета Гривекова – икономист със средно специално образованието;

    4. Веселин Колешев – юрист;

    5. Гинка Иванова – педагог;

    6. Дарена Василева – Магистър по управление и межdунаоден маркетинг;

    7. д-р Дмен Райчев – стоматолог

    8. Иван Несторов – агроном – лесовъд;

    9. Пламен Спасов – агроном;

    10. Теодора Млева – магистър - химик;

    11. Таня Райкова - фермер;

    12. Наталия Станчева – фермер;

    13. Райчо Райчев - автомонтьор;

    14. Благой Благоев – автомонтьор;

    15. инж. Георги Тодоров – инженер ССМ.

    На 10 октомври от 12.30 часа Тодор Баръмов и кандидатите от листата за общински съветници на ПП „Движение 21“ канят всички свои симпатизанти на митинг пред читалище „Св.св. Кирил и Методий“. Там кандидата за кмет обещава да каже това, което никой друг няма да каже на избирателите си. 

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини