Две ослепителни българки ще ни представят в Лас Вегас

Катя Дунева - "Мисис България Свят 2007" и Денис Димитрова носителка на световната титла "Мини Мис Вселена" в събота рано сутринта ще потеглят за летището с 12-метрова бяла лимузина за да се качат на самолета за Лас Вегас.

От 21 до 27 юли в столицата на хазарта ще се проведе световния конкурс, където над 100 кандидатки от цялата планета ще се състезават за световни титли в различни категории.

Катя ще представя България в категорията Missis UNITED NATIONAL INTERNATIONAL. 15-годишната Денис ще се бори за световната титла Miss UNITED NATION PAGEANTS.

В последните няколко месеца и двете бяха в усилена подготовка за явяването си - ежедневно фитнес, танци, диети, избор на подходящите дрехи, които ще ги представят най-добре.

Официалният тоалет на Катя е от сатен в ослепително зелен електрик, гарниран с камъни Сваровски. Русокосата красавица Денис ще е със зашеметяваща рокля с шлейф в любимия си цвят тюркоаз, изработена от тафта и шифон фризе, уникална ръчна изработка.

И двете хубавици ще се представят с невероятно красиви национални костюми, които са ушити специално за конкурса. Те са осъвременени, запазвайки фолклорните елементи на българската носия.

Македонската носията на Катя е от бял сатен и кенар, обшита със златни гайтани и широк червен колан с пафти. На краката ще бъде с шарени калцуни. Носията е съобразена с танца, с който Катя ще се представи във вечерта на талантите - нежната песен "Гугутка гука в усои" ще съпроводи танца по хореография на Нешка Робева.

Носията на Денис е с много младежки дух - тъмно синя къса рокличка с фуста, обшита с бели гайтани, с лазарска украса на главата и плитки от много цвета.

В САЩ Денис ще се яви и на още един конкурс - за титлата "Пепеляшка". За представянето си е подготвила два страхотни костюма - един на жабок и един в ретро стил - фуста, бюстие, широкопола шапка и какво ли още не...

Да пожелаем на двете красавици да се върнат с две корони и световни титли.

Източник: erogance.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини