Ужас! Бактерия изяжда живата човешка плът

Бактерия, която яде жива човешка плът,  нападна внезапно млад мъж

Мъжът е директор на гимназията в Лас Вегас. В един момент нещо странно започва да се случва с плътта по неговите крайници.  Когато в клиника са направени изследвания, лекарите откриват странна бактерия, която се храни с живата му  плът.

Тази бактерия работи със скоростта на пираня и само след един месец директорът  Еди Гарсия остава без крайници, които преминават през ампутация.

Преди да бъдат ампутирани двете ръце и двата крака на  Еди Гарсия, той изпада в дълбока кома. Органите му започват да отказват да работят – белите дробове и  бъбреците. Еди е поставен на командно дишане и на хемодиализа.

 През това време ампутацията се оказва наложителна, за да бъде спасена онази част от тялото на Еди Гарсия, която все още не била поразена от страшната бактерия.

Когато Еди се събужда от едномесечната кома, той разбира, че няма една ръка и двата крака. В процес на ампутация е и лявата му ръка.

Въпреки всичко, на което става свидетел и преживява, Еди Гарсия не губи присъствие на духа. Той даже е доволен, че е оцелял. Лекарите му давали едва 20 % шанс да живее и той улавя точно тези изстрадали 20 %.

Еди прозрял, че след като Господ оставил неговия дух да живее в това толкова тясно тяло, значи той има задачи, които трябва да изпълни на Земята. И той с готовност очаква да изпълни тези задачи.

В клиниката, в която Еди Гарсия е бил опериран, целият персонал го счита за истинско чудо на медицината.

Лекарите за първи път в своята практика виждат пациент, който е останал на практика без възможност да се грижи сам за себе си,  но  въпреки това е щастлив и позитивно настроен към бъдещето, писаха в БЛИЦ.

Източник: http://lubopitno.org

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини