Градините "Приказка" и "Райна Княгиня" - победители в детския футболен турнир

    Отборите на "Приказка" и "Райна Княгиня" победиха в традиционния футболен турнир за детските градини в Димитровград, организиран по повод 1 юни. Спортният празник във финалния ден събра на стадион "Миньор"  множество преподаватели, родители и продължи близо 3 часа. Осем отбора мериха сили в надпреварата, продължила 3 дни.

    Отборът на "Приказка" се класира на първо място при 5-6 годишните, а тимът на ОДЗ "Райна Княгиня" победи при 6-7 -годишните. Купите на първенците връчи кметът Иво Димов. Децата получиха и нови спортни екипи като награда, заедно с медали. Такива имаше и за всички останали 8 отбора, представители на различните детски градини.

    На второ място при участниците от третите групи се класихара децата от "Звънче", а трети останаха малчуганите от "Радост". При най-големите състезатели от 4-та група втори станаха футболистите от "Приказка", а на третото място бе отбора на "Радост".

    При 5-6 годишните за най-добър вратар бе обявен Теодор от "Звънче". Най-полезен футболист в тази възрастова група стана Стоян от "Приказка", а най-резултатен с 11 гола е Джем от "Радост".

    При 7-8 -годишните най-добър вратар е Мартин от "Райна Княгиня", най-полезен футболист стана Владислав от "Приказка", а голмайстор с 15 гола е Ники от "Райна Княгиня". Още снимки от деня на финалите - вижте на нашата Фейсбук страница!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ro
      roditel
      3 0
      12:15, 13 юни 2016
      Благодарим за този спортен празник, с който нашите деца се почувстваха невероятно, във вихъра на футбола! Сърдечни благодарности на треньорите Христо Василев и Деян Димов!
    Последни новини