Новият сай-фай филм на Люк Бесон (трейлър)

Визионерът Люк Бесон е сценарист и режисьор на "Валериан" (Valerian and the City of a Thousand Planets). Той дръзва да пренесе на големия екран героите от един изключително популярен графичен материал - поредицата за Валериан и Лорелайн, в съвременна, уникална и епичната научнофантастична сага. Това са образи и герои отпреди "Междузвездни войни"

Във филма участват Риана, Дейн ДеХаан, Клайв Оуен, Итън Хоук, Джон Гудман, Хърби Хенкок, Крис Ву.

Действието се развива през 28 век. Валериан (Дейн ДеХаан) и Лорелайн (Кара Делевин) са специални агенти за правителството на човешките територии, натоварени с поддържането на реда в цялата вселена.

Съгласно директива от Командира (Клайв Оуен), Валериан и Лорелайн тръгват на мисия за спираща дъха междугалактически град Алфа, все по-разрастващ се метрополис, в който живеят хиляди различни видове от всички краища на Вселената. Седемнайсетте милиона жители на Алфа са се сближили във времето, като тук техните таланти, технологии и ресурси са обединени за доброто на всички. За съжаление, не всички преследват същите тези цели; в действителност действат невидими сили, които поставят нашата раса в голяма опасност.

Съдейки по трейлъра, екшънът протича в закачливо-романтична атмосфера. Кастът е звезден, ефектите са страхотни, остава да видим като цяло какво се е получило. Филмът ще излезе това лято.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини