Владислав Панев от „Зелените“ ще води листата на Коалиция „Да, България“ в Хасково

Водачът на листата за предстоящите парламентарни избори на Коалиция“ Да, България" в Хасково ще е съпредседателят на Партия „Зелените“ Владислав Панев, научи Haskovo.net.

Името на 39-годишният димитровградчанин ще бъде официализирано по-късно днес след приключване на срещата между коалиционните партньори - „Да, България“, „Зелените“ и ДЕОС.

Панев е роден в Димитровград, но от години живее в София. Десет години финансовият експерт е работил като журналист, а по настоящем е собственик и ръководител на дружество за управление на спестявания. Компанията му инвестира в ценни книжа по целия свят.

Той беше избран за съпредседател на „зелената“ формация в края на миналата година заедно със Зарица Георгиева.

Според Иван Ванчев, който е член на Националния съвет на „Зелените“ и чието име беше спрягано до последно като водач на листата на „Да, България“ за Хасковски регион, Панев е най-добрата възможна кандидатура за водач за 29-ти МИР в Коалицията.“С коалиционните партньори се разбрахме, че там, където имаме лидери, ще поведем листата и това решение е логично“, коментира Ванчев. Зелените ще имат квота в листата за Хасково от пет души, като той самият сдъщо ще е в списака, но на по-задна позиция. Другият коалиционен партньор ДЕОС  по предварителна информация -поне от трима. Вече със сигурност се знае, че единият от тях ще е Иван Господинов, който, според прогнозата, ще заеме втората позиция в листата.

Въпреки, че живее в София, Панев често е в Димитровград и познава добре проблемите на града и региона, затова категорично не може да се възприема като „парашутист“, посочи още Ванчев.

Най-вероятно като водач на коалиционната листа Владислав Панев ще отговаря и за организацията на предизборната кампания в Хасково. Според Иван Ванчев „Зелените“ имат достатъчно опит и потенциал да изнесат на гърба си битката за 44-тото НС в региона.

„Ще заложим на интелигентна кампания, не от типа- предизборни митинги и концерти, а на такава, която ще сме в пряк досег с хората“, посочи Ванчев. Според идейния проект коалиция“ Да, България“ ще открие предизборната си кампания на 25 февруари в Хасково.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    Ти
    тити
    19 -7
    13:19, 20 фев 2017
    Бих казал, че съм разочарован от тази кандидатура. Отново ни се спуска човек от някъде си за който да гласуваме, а давах надежда на тази формация.
    Докато партиите си играят само на политика няма как да бъдат одобряване от хората, не е нормално да се издига кандидат, който никой не познава и на който няма как да се доверим и това, че идвал често тук и дори да е така с нищо не му помага!
  • 2
    По
    познат
    6 -13
    13:49, 20 фев 2017
    Познавам Панев и мисля че ще се справи чудесно. Гл... Виж коментара
  • 3
    Ма
    мастикаджия
    8 -5
    14:05, 20 фев 2017
    Ами Стефчо?!? Вай завалла,завалла,пак овисна като прани гащи.
    Тоя дебелак го измести.
    • За
      защо ривеш
      5 -1
      14:34, 20 фев 2017
      Стефчо е в листата на риформаторите
  • 4
    Де
    Делян
    9 -13
    14:09, 20 фев 2017
    Много добра кандидатура. Успешен предприемач и зел... Виж коментара
  • 5
    12
    1234567
    5 -2
    17:51, 20 фев 2017
    От къдя на къдя ба.
  • 6
    Ха
    Хасковлия
    5 -2
    18:30, 20 фев 2017
    Като го гледам тоя какъв комбайнерски вид има.....бах тея зелени...бах тая партия.
  • 7
    По
    Порчо
    2 -2
    21:41, 20 фев 2017
    Ама как може да говориш така! Спускал ви се човек от някъде... Не е от някъде! Спуска ви го лично бащицата Иво Прокопиев! Затова, на колене и бий чело в асфалта!
  • 8
    Ма
    Мария
    4 -2
    23:16, 20 фев 2017
    А някой спомня ли си колко гласове имаха "Зелените" на последните избори? Защото аз помня! Пренебрежимо малко. ДЕОС бяха значително преди тях. Някой следи ли изобщо какво става?
    • По
      познат
      2 0
      15:43, 21 фев 2017
      На кои последни избори?
  • 9
    Ка
    Кану
    1 -1
    17:01, 21 фев 2017
    владо панев има повече от 15 години опит в сферата на финансите, осигурява работа на цял офис и плаща данъци "на светло", вие например преди да критикувате, може ли да кажете върху реалната сума ли с еосигурявате или ей, така, от човешк азлоба не може да понесете, ако някой е по-умен да не успее.
    • Со
      Соня
      2 0
      15:50, 22 фев 2017
      Този коментар нещо не мога да го разбера.И ние сме в бизнеса от много години, осигуряваме работа. Не мога да си предстявя да не сме коректни с данъците. Не злобеем срещу никой.Това значи ли, че сме перфектни за политици?
  • 10
    Фе
    Фен на ДА
    2 0
    21:15, 25 фев 2017
    Този владислав е коалиционен патньор с ******* (собственика на този сайт) в общински съвет хасково. И е горд с това. Всички знаем кой на кого е подлога и защо.
    Качамак. Голям качамак.
    Боже пази България.
  • 11
    Браво. Нашо момче.
Последни новини