Изследовател на минералите и пътешественик представи книга в Димитровград

    Новата си книга - "Животът" представи в Димитровград снощи Иван Митев от Хасково. Мястото бе читалнята на Градска библиотека "П.Пенев". Авторът определя себе си като пътешественик, а също и изследовател на минералите. Те заемат съществена част и от творбата, в която Митев  прави анализ на матрицата и споделя накъде, според него върви човечеството днес.

    За произведението на хасковлията говори писателят Иван Енчев. Сподели, че макар и странна, книгата "Животът" е пътя на автора към себе си. Творбата е определена като смесица от жанрове, повествователни похвати, интересни истории за минералите, както и лични прозрения. На 200 страница е представена историята на философията от Аристотел до днес, а значително място е отделено на Изтока.

    Митев разказа интересни случки от своите пътешествия в различни краища на света, където го придружава съпругата му Гергана. Част от работата му се състои в откриване на уникални камъни, някои от които са ценни находки. Това е книга за прелома. Авторът е категоричен, че скъсва с досегашния си живот, с досегашните схващания, и открива свободата на света.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини