Простреляният 43-годишен данъчен е в тежко критично състояние

Простреляният 43-годишен данъчен е в тежко критично състояние с реална опасност за живота, съобщават от пресцентъра на Военномедицинска академия.

Мъжът има поражения в десния бял дроб и големите кръвоносни съдове в областта. На данъчният са прелети 16 сака кръв и още толкова плазма, но въпреки това той все още е в хеморагичен шок.

Припомняме, тази сутрин към 8 и 40 в столицата данъчен служител беше прострелян в колата си. Инцидентът стана в района на ул. "Дунав" около Столична община и НАП. Прострелян е вероятно с пистолет. Мъжът е бил опериран в болницата.лавният прокурор Сотир Цацаров заяви, че простреляният е и бивш полицейски служител.

43-годишният е уцелен с два куршума, които минали през предното стъкло на автомобила. Той е причакан на малка уличка, където колата му се движела с ниска скорост. Стрелбата е станала в момент на движение на автомобила.

Нападнатият е началника на отдел Фискален контрол. Районът е заграден, извършва се оглед, предприети са издирвателни действия.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ху
    Хулиган
    7 0
    18:11, 18 дек 2017
    43 годишен бивш служител на МВР. Значи е изгонен от там. Вероятно е взел пари за услуга, и не се е отчел. Знаем ги тия.
  • 2
    Ми
    Милена
    2 0
    10:26, 19 дек 2017
    Не, просто там върши определена работа, затова е "преместен"... А може и да е "пенсиониран" млад млад... А ти бачкай и може и да не видиш пенсия, и то смешна! Шефът му сега дали се кръсти и пали свещи? Ако е вярващ, но едва ли...
    • Ху
      Хулиган
      1 0
      19:22, 19 дек 2017
      Няма как да е пенсиониран. Нито възраст има 53 г. Нито трудов стаж 27 г. Има само категория. Явно е посеран в МВР ама от благодарност ГЕРБ го назначават в НАП. Момчето е наше, ще върши работа, какво като се е осрал веднъж.
  • 3
    Дя
    ДЯДО МРАЗ
    2 0
    15:22, 19 дек 2017
    Аз нося ксоледни подаръци на всеки който каквото е заслужил
Последни новини