20 °C

Джъстин Бийбър даде страстно потвърждение за годежа си Хейли Болдуин

Джъстин Бийбър написа емоционално потвърждение на слуховете за годежа му с телевизионната водеща и известен модел Хейли Болдуин, в който признава, че отркил любовта на живота си.

Новината, че Джъстин Бийбър се е сгодил за Хейли, с която се среща от един месец тръгна от слуха, че идолът е предложил на 21-годишната си избраница по време на вечеря в ресторант на Бахамските острови. Клиенти на заведението били помолени телохранителите на Бийбър да изключат смартфоните си по време на предложението, но никой не могъл да ги спре да разкажат. Хейли е дъщеря на актьора Стивън Болдуин.  

„Исках малко да изчакам, преди да говоря каквото и да е, но новините се разпространяват толкова бързо. Слушай, всичко е просто и ясно, Хейли, аз толкова силно обичам всичко, свързано с теб! Толкова се стремя да прекарам живота си, опознавайки всяка частица от теб, обичайки те търпеливо и сърдечно“, пише любимецът на тийнейджърите. „Сърцето ми е напълно и изцяло твое и аз винаги ще те поставям на първо място! Ти си любовта на живота ми, Хейли Болдуин, и аз не искам да го прекарам с никой друг. Ти ме правиш много по-добър и ние така добре се допълваме взаимно!" 

След това той пише, че не е избирал специално датата, но седмия ден от седмия месец е направо перфектен ден за предложението му. Чувства се добре, сигурен в общото им бъдеще и двамата ще се по-добри на 70. Даже завършва с цитат: „Този, който намира жена, намира нещо добро и получава благоволение от Бог!"

„Това е годината на благоволението!!!!", екзалтиран е Бийбър.


Хороскоп за 24.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини