Джъстийн Бийбър се оттегля временно

„Не искам да се сривам. Желая да запазя брака си и да бъда бащата, който искам да стана. Музиката е важна, но за мен на първо място са семейството и здравето ми“, написа Джъстин Бийбър в Instagram. Певецът се извини на феновете си, че заради психичните си проблеми е спрял участията си.

Изпълнителят посочва, че в момента за него по-важно е да се фокусира върху разрешаването на своите дълбоко вкоренени проблеми и да запази брака си, който е само на няколко месеца. 

Бийбър обещава да зарадва феновете си с нов албум, но не може да се ангажира с краен срок.

„Прочетох доста съобщения, в които се казва, че искате албум. Ходих на турнета през целия си тийнейджърски живот, както и след като прехвърлих 20-те. Осъзнах, а и вие вероятно сте забелязали, че бях нещастен по време на последното турне, а вие не заслужавате това. Вие давате парите си, за да се забавлявате, а в края на концертната ми обиколка аз бях емоционално неспособен да ви дам това, което очаквате. Сега търся, оглеждам се, изпробвам, греша, както се случва с всички нас“, продължава Бийбър.

Наскоро певецът сподели, че е депресиран и ще се оттегли за известно време от сцената. Той сключи граждански брак с Хейли Болдуин през лятото на 2018 г. Двамата плануваха да вдигнат сватба в началото на март, но я отложиха. Най-вероятно една от причините е разклатеното емоционално състояние на 25-годишния изпълнител, който се сблъсква със славата твърде малък и в момента си плаща за това.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини