Адриана Лима спира дъха в „All about chic”

Колекцията „All about chic” създава усещане за стил, дързост и сексапил. Контрастните цветови нюанси придават драматизъм и индивидуален почерк на колекцията. Дантелените акценти нежно загатват извивките на женското тяло.

Ангелът на Виктория Сикрет Адриана Лима е рекламно лице на есенно-зимната колекция на Blumarine. Завладяващият поглед на синеоката бразилка пронизва съзнанието ни.  В кампанията се преплитат чувствената и едновременно с това нежната същност на бразилката. Тя е известна със своето секси излъчване и неустоима визия. Силният грим и ярко червеното червило на красавицата са в унисон с идейното послание на колекцията. Нотката агресия, която долавяме ни пренася в света на космополитната жена.

Blumаrine e символ  на изключителна женственост. Безупречната елегантност на кройките е запазена марка на Ана Молинари.  Като официален представител на марката за България Аля Милушева споделя: “Любимата ми визия е вталена рокля пепел от рози с анималистичен принт. Харесвам нетипичната комбинация на светъл модел с тъмни аксесоари и подчертаването на талията със семпъл колан.” 

Eсенно-зимната колекция на Blumarine и Blugirl може да откриете в бутик Astella на булевард Витоша 68. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини