Елица Тодорова идва за пролетното надиграване на Богоровци

Елица Тодорова ще пее на публиката в зала "Младост" утре

Дуетната половинка на Стоян Янкулов -Стунджи -Елица Тодорова ще бъде специален гост на пролетното надиграване, организирано от Езикова гимназия "Д-р Иван Богоров" в Димитровград утре, 23 март.

Гласовитата изпълнителка ще весели гостите и участниците в Спортна зала "Младост", където ще се проведе мероприятието. Елица ще пее в паузата между двете части на атрактивното състезание. Дали Студжди ще я придружи, ще стане ясно по-късно тази вечер, коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net директорът на гимназията Красимир Кръстев.

Богоровци правят надиграването в Димитровград за трета поредна година. През тази участие в надпреварата са заявили 7 отбора. Домакините от Езиковата ще се представят с 4 отбора- 3 ученически и един, съставен от преподаватели.

Хора и ръченици ще танцува и един тим от преподавателите в детските градини в общината, Два са гостуващите отбори от ивайловградското СОУ "Хр.Ботев". Ще бъдат представени танци от различни фолклорни области на страната.

Извън класирането ще играе и сборна формация от ученици и учители от Свиленград, който са решили догодина да се включат в надиграването сериозно. Началото на проявата е 12:30 часа, мястото -зала "Младост".

Миналата година надиграването се проведе в салона на Езиковата гимназия в Димитровград
Хороводните изпълнения ще се вихрят в Спортна зала "Младост"

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини