Езиковата в Димитровград изпрати Випуск 2015 с шампанско, гълъби и балони

Две паралелки със зрелостници изпратиха днес в ЕГ "Д-р Иван Богоров"

С шампанско, балони и гълъби Езикова гимназия "Д-р Иван Богоров" - Димитровград изпрати две свои паралелки от Випуск 2015. Сред тях завършват и ученици, чийто втори език е испански. Тържеството в двора на гимназията бе емоционално и наситено с много пожелания за абитуриентите.

Последният звънец за тях би директорът Красимир Кръстев, който пожела успех и попътен вятър на богоровци. Гости на тържеството бяха председателят на Общинския съвет Стефан Димитров и шефът на Хуманитарния отдел в Общината Антоанета Шаркова. Те също се обърнаха към младите хора с пожелания за сбъднати мечти и попътен вятър в живота. Поздравителен адрес изпрати кметът Иво Димов.

Носител на Богоровската стипендия тази година е  Виктория Несторова от XI а клас. Тя завоюва правото да се яви на международно състезание по реч и дебати в САЩ през юни месец.

Не бе пропуснато и традиционното вземане на Книгата на випуските, която успяха да заслужат единайстокласниците в танцово съревнование. Завършващите отправиха своите благодарности на преподавателите и ръководството на училището и ги затрупаха с цветя. Още снимки от изпращането - разгледайте на Фейсбук страницата ни!

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Тържеството в двора на гимназията бе емоционално и наситено с много пожелания за абитуриентите
Последният звънец за тях би директорът Красимир Кръстев

Гост на тържеството бе председателят на ОбС Стефан Димитров
Преподавателят Атанаска Даскалова се обърна към абитуриентите с пожелания за успехи и сбъднати мечти

Предаване на училищното знаме
Цвете за преподавателите

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини