25 °C

Как работят хормоните

  • 12-01-2019 11:45
  • 1096
  • 0
  • 0
През целия си живот нашият организъм минава през редица удивителни метаморфози: растем, минаваме през пубертет, и много от нас се възпроизвеждат. Зад кулисите ендокринната система непрестанно оркестрира тези промени. Ема Брайс обяснява как тази система регулира всичко от вашия сън до ритъма на туптящото ви сърце, упражнявайки влиянието си върху всяка една клетка в тялото ви.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини