Момиче за един милион долара

Ивелина Чоева изглежда лъчезарна

Ивелина Чоева, 8-класничка в хасковската Езикова гимназия вече стана модел за хиляди жени. Скоро е възможно да стане и модел за милиони, ако приеме предложението на световноизвестната английска модна агенция Елит да работи за тях. От там е тръгнала към славата и абаносовата богиня Наоми Кембъл, която дори и днес, получава по милион за всеки свой договор. Последният от които, за лице на марката Долче и Габана, и носи умопомрачителните 1.8 млн долара. Наоми днес е на 38 години!

Англичаните са видели потенциала на хасковлийката от само едно нейно участие във фотосесии на прочут дизайнер. Българинът Евгени Петров, който се прочу в Англия със своите екодрехи покани Ивелина за свое лице в представянето на новите си модели. За един тур из Милано, Палма де Майорка, Барселона и Аячо, 14 годишната хасковлийка стана „пюър бюти“-чиста красота. Веднага след това започват поканите-от Париж, Лондон, Италия.

Историята на Ивелина е като сбъднатата история на пепеляшка. Момичето е скромно и още от 5-ти клас учи като за световно. Тогава влиза в специализираната математическа паралелка на ПМГ и е засипвана с уравнения до 7-ми клас. И макар винаги да се справя на 6, решава да смени Математическата с Езиковата. Където също е отличничка. Моделството обаче и е мечта. Започва в местния Визаж, към който се обръща дизайнерът Евгени Петков в търсене на своето ново лице/вдъхновение. Избира именно Ивелина. От там колелото се завърта.

„Сигурно си мислите – блясък, лъскав свят, посещавам толкова много екзотични места, че и ми плащат. Истината е, че хората виждат само лъскавия продукт зад който стои къртовска работа“ откровена е Ивелина. Всъщност девойката е още по-чаровна в естествен разговор, но кой знае защо модните фотографи крият хубавата и усмивка. Говори свободно за нещата които и се случват. „Моделите въобще не печелят толкова много, не и в България. Тук има само 4-5 списания които плащат за фотосесии-другото е без пари“ допълва Ивето. Моделките обаче се снимат и без пари, защото трябва да имаш участия, за да те забележат в чужбина. Виж там се печели добре, но : „...трябва да си перфектен във всеки един момент. Коса, кожа, фигура, диета, всичко. Всеки ден, всяка минута“. Обаче на нея и е интересно. Още от малка разбира че не иска да бъде миска. „Нямам нужда да ми казват, ти си най-красивата. Или ти не си достатъчно красива. Знам каква съм“.

Никак не и липсва самочувствие. Но пък покрито, с интелект и самостоятелност от малка.

Що се отнася до тялото, Ивелина може би е една от малкото, които не му търсят кусури с повод и без повод. Определя за най-силната си черта усмивката и излъчването си. Харесва се, но не каза кое в себе си харесва най-много. Знае и че я харесват. Но се учудва от плахостта на момчетата. Не смеят да се сближат, още по резервирани са, след като станала известна. „ Нямам опит с мъжете, но оставам с усещането, че ги е страх от красиви жени? Не ядем хора“ чуди се Ивето.

Вярно, страх ни е. И от умни също.

Ивелина знае, че да е красива и се харесва на хората не е достатъчно. Трябва упорито да работиш за шанса си в живота и да го сграбчиш когато се появи. Точно като пепеляшката в култовия филм на Клинт Истуд/виж заглавието/. Но тук очакваме щастливата развръзка. Поканена е от широката усмивка на може би бъдещата звезда по модните подиуми.

Г.Христов

...а може и да изглежда загадъчна
Добра .....
Лоша....
Секси...

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини