Кучета нахапаха пенсионер, той-сам съм си виновен!

70-годишният пенсионер пожела да остане анонимен, но поиска да разкаже за случката

Две кучета нападнаха и нахапаха на три места пенсионер от Димитровград. За инцидента, станал на 2 юли в района на местността "Дурхана", разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net пострадалият 70-годишен мъж.

Той се движел с колелото си по рибарска пътека близо до старите гъбарници, когато изневиделица го нападнало вързано куче.

Докато се усети, към него се спуснало и друго четериного. В суматохата мъжът получил общо три рани -две по краката и една на ръката.

Породата на животните пострадалият димитровградчанин не успял да види добре. По думите му, кучетата приличали на каракачанки.

Пенсионерът с инициали П.С. разказа, че донякъде и той има вина за случката, защото е избрал малко проходима пътека в "Дурхана", за да стигне до Горски извор.

"Искам, обаче да предупредя хората, ако случайно минават от там - да внимават. Никъде няма табела или нещо, което да подсказва за кучатата, района не е и ограден и обезопасен", казва димитровградчанинът. Той е категоричен, че не търси възмездие или обезщетение, а само иска да попречи, да не се случват нови инциденти.

Рани по ръката и краката има възрастният мъж

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини