Галаксико доказа на Димитровград, че танцът е жив!

Невероятен спектакъл поднесоха танцьорите от "Галаксико" на димитровградчани

Че танцът е жив, доказаха танцьорите от димитровградската балетна школа "Галаксико", напълно в синхрон с името на спектакъла, поднесен снощи на местната публика.

90-минутната проява бе част от празничната програма за 65-ия рожден ден на Димитровград, като за събитието "Галаксико" се готви от месеци.

Шоуто започна с феерия в бяло и известната вече 40-метрова пола, с която се появи примата Ивета Бинева.

13 танцьори изпълниха "Селфида", която разказва за любовна история.

По време на спектакъла 60 от възпитаниците на школата на хореографа Тихомир Митев се появиха на сцената, сменяйки 370 различни костюма за 22 танца. Танците бяха гарнирани и с много пиро ефекти.

Най-големи емоции предизвикаха малките попълнения на "Галаксико", които бяха посрещнати с възторжени аплодисменти от публиката. Водещ на шоуто бе ръководителят на хасковския балет "Рона" Милена Налбантова.

За пореден път гластност получиха многобройните участия и награди на танцовата школа в Димитровград, завоювани на състезания и олимпиади у нас и чужбина. В края на спектакъла хореографът Тихомир Митев получи цветя и много аплодисменти.

"Танцът е жив" ще могат да видят и хасковлии по време на празниците на града идната седмица, където "Галаксико" също получи показа за участие.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Примата Ивета Бинева с 40 -метрова пола в първия танц

Най-много емоции у публиката предизвикаха малките попълнения на "Галаксико"

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини