Търсят се доброволци за работа в Детско отделение

Димитровградската фондация „Подари усмивка” набира кандидати за доброволци, информираха от там.

Те трябва да са млади хора между 15 и 29 години, които ще работят по проект „Да бъда доброволец” в Детско отделение на МБАЛ „Св.Екатерина” в Димитровград.

Има изисквания за препоръки от педагогически съветник или класен ръководител за кандидатите, които са ученици.
Нужна е и препоръка от ръководител или институция, ако желаещите са участвали преди в доброволческа инициатива или мероприятие.
За лицата над 18 години едно от условията е свидетелство за съдимост.
свидетелство за съдимост за лицата над 18 год. Не на последно място, от фондацията посочват и желанието за работа с деца.

Нужните документи- молба, автобиография и мотивационно писмо ще се приемат в офиса на фондацията на бул.”Раковски” 16 , ет.1, офис 3. Срокът е от 12 септември до 10 октомври 2012 година, а времето - от 10,00 до 14,00 часа всеки делничен ден.
След края на приема на документи, с всеки от кандидатите ще бъде проведено индивидуално интервю, а одобрените доброволци ще преминат двудневно обучение за работа с деца в Детско отделение.
След края на разработката, младите хора ще могат да сътрудничат при изпълнение на различни инициативи и мероприятия на организацията.Целта на проекта е да се популяризират ценностите на доброволчеството сред младите хора, поясниха от "Подари усмивка".
Проектът се финансира от НЦЕМПИ по национална програма за младежта 2011-2015 г. по Програма 3 -Младежко доброволчество и участие в доброволчески програми.
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини