15 тийнейджърки се сбиха жестоко за 1 момче

15 момичета от елитни благоевградски гимназии се сбиха публично заради момче. Една от ученичките е настанена за лечение в болница, съобщава бТВ.Около 21:00 часа осмокласничката Надя е получила телефонно обаждане за среща със съученичка. Надя приема предизвикателството и на уговореното място я чакат още 12 тийнейджърки. В започналата саморазправа Надя вика родителите си. Пристига баща й - бившият полицай Георги Калинков, който заедно с още четирима свои колеги бе съден за смъртта на Ангел Димитров-Чората.„Когато отидох на мястото, заварих една тълпа от деца, които биеха моята дъщеря и аз отидох, разблъсках децата, взех си моята дъщеря и си тръгнах. Нито някой съм удрял, нито някой съм бил", разказва Калинков.

„Скандалът е бил за някакво момче, което е било приятел на момичето, което бие моята дъщеря, че е скъсало с нея, и тя й отмъщава по тоя начин заради това, че момчето харесва моята дъщеря", допълни бившият полицай.Бившето гадже на момчето, заради което е станал екшънът, е десетокласничката Ванеса. Тя е приета в болница, а нейните родителите разказват съвсем друга версия в полицията. По думите им Георги Калинков е пребил дъщеря им. Тя е с пукната челюст и натъртвания в областта на бъбреците.

В двора на Математическата и езиковата гимназия темата за боя заради момче днес е била най- коментирана.Срещу Калинков няма образувано дознание. Изчакват се резултатите от изследванията, назначени на Ванеса, провеждат се и разпити на свидетели. Дъщеря му Надя е на успокоителни лекарства, предстои й преглед при психолог.През юни 2011 г. Георги Калинков е окончателно оправдан за смъртта на Чората през юни 2011 г.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини