Как да отговаряте на най-трудните женски въпроси

Жените са известни със своята аналитична същност. Те имат нужда да питат, да говорят, да обсъждат. Задавайки въпроси, жените си набавят част от нужната информация за даден човек и след това оформят мнението си за него. Затова е наистина важно какво говорят мъжете в присъствието на дами. Ето и кои са десетте най-трудни женски въпроса и как един мъж може деликатно да се измъкне от тях:

1. „Как виждаш отношенията ни?“

Ако отговорите, че виждате отношенията ви с дългосрочна перспектива като брак и деца, рискувате да уплашите жената. Дори да си мислите, че тя иска да чуе точно това, не е изключено и жената да не е готова за толкова сериозна стъпка в живота си. По-добре отговорете, че наистина я обичате и не виждате причина защо връзката ви може да свърши. Така ще и дадете нужната сигурност, но и ще избегнете ненужния натиск.

2. „Заспиваш ли?“

Когато човек заспива, това е очевидно. С подобен въпрос жената показва, че или иска да си говорите още, или пък може да ѝ се прави секс. Каквото и да е, тя иска вие да поемете инициативата, затова се обърнете към нея, гушнете я и ѝ кажете, че ако се налага ще се разсъните. Оттук нататък тя ще отговори на вашата реплика и ще разберете какво всъщност иска.

3. „Как изглеждам?“

Жената се интересува не само как ѝ стои дадена дреха, а и какво мислите вие за самата нея. Кажете, например, че цветът на роклята много отива на красивите ѝ очи или нежната ѝ кожа.

4. „Имаш ли против..?“

Отговорът е - „Не, нямам нищо против“. Дори да сте несъгласни с нещо или пък не можете да изпълните дадена молба на жената, покажете, че поне имате желание. Тя сама ще се убеди, ако наистина нямате възможност за нещо. Важно е да покажете, че искате да се грижите за нея.

5. „Какво мислиш за моите приятелки?“

Разбира се, трябва да кажете, че са страхотни. Все пак тя ги харесва и то много, след като ги е избрала за свои приятелки. Печелите точки, ако сте запомнили нещо конкретно за някоя приятелка и го кажете.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини