FOX31 заснеха кацане на НЛО над Денвър (видео)

В Съединените щати успяха да заснемат на видео процеса на кацане на НЛО. Независимо от факта, че тези видеоклипове се появяват редовно в интернет, фактът на конкретния инцидент беше потвърден от местни журналисти, които са убедени, че неидентифицирани обекти постоянно летят над територията на САЩ.

Първоначално към редакторите на телевизия FOX 31 се обърнал жител на Колорадо, който предоставил видеозапис  направен от него в предградието Денвър. На видеото ясно се вижда странен въртящ се обект, който бързо, но хаотично се движи в небето и се загубва от зрението на мястото, където започва земя: най-вероятно, обектът е извършил кацане. Скептиците биха видяли множество логични обяснения за този "феномен": от оптична илюзия до повдигната от вятъра останка. Но... авторът на видеото заявил, че е наблюдавал НЛО най-малко два пъти седмично през последните няколко месеца по едно и също време, съобщава "Комсомолская правда".

И тогава журналистите решили да се убедят лично във феномена. Те отишли на мястото, където е направен записът, и включили камерата в определеното време. Разглеждайки направените снимки, те били изненадани да открият един и същ обект, аналогично "прелитащ" и  "кацащ" някъде в покрайнините, уточнява NEWSru.com.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини