Жена шофьор насмете мерцедес на Дунав

Шофьорът на Мерцедеса Георги Георгиев сочи мястотона сблъсъка. Мъжът с бялата коса е стоял на мястото поело основния удар

Шофьорка на кърджалийска „Корса“ драстично погази правилото за предимство и се заби перпендикулярно в хасковски Мерцедес на „Дунав“, малко преди кръстовището с „Раковски“. 56-годишната Гинка излизала от „Княз Борис 1“ с намерението да продължи по посока на ЖК „Дружба“ 1. При наближаването на „Дунав“ вместо да осигури предимство на главния път, побързала да пресече. На пътя и обаче застанал тъмносин Мерцедес управляван от хасковлията Георги Георгиев, който плавно намалявал за червения светофар на кръстовището с „Раковски“. „Здраво ни удари, направо ни подмести с 1-2 метра встрани“, обясни млад мъж пътувал на задната седалка. Баща му седял на седалката до шофьора, точно мястото което поело основната конфигурация на удара. Мерцедесът обаче доказал класата си - предната дясна врата бе само леко огъната, пасажерът не бе пострадал. „Добре че е от старите, чиито тенекии са по-здрави, поздравяваха се от колата с трите лъча и със съчувствие гледаха разбитият нос на „ Корсата“. Млад мъж се вреше под предницата на опела да види какво е състоянието на окачването. Оказа се че колата може да върви на собствен ход. Водачката и категорично отказа коментар.

Няма алкохол в пробите и на двамата водачи. ПТП-то сериозно задръсти „Дунав“ и изнерви пътуващите по може би най-натоварената хасковска артерия. Пристигналите полицаи се принудиха да влязат в ролята на регулировчици, за да няма нови инциденти.

Г.Христов

Корсичката бе претърпяла повече щети
Мерцедесът бе пострадал минимално
Състоянието на опелът тепърва се изясняваше
Шофьорката на Опела бе привикана за алкохолна проба
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини