Апокалиптичен календар до 2020 г.

Краят  на света по календара на маите на 21 декември не се случи.

Но в интернет има  непосредствен апокалиптичен  график за всяка година - до 2020. Краят на света от началото на този век става една  популярна тенденция. 

2013 - Последната битка между богове и чудовища води до край на света. Според пророчеството, деня на Рагнарок - чудовищен вълк Фенрир ще погълне слънцето и ще потопи света в мрак (скандинавска митология).

2014 - Слънчевата система се доближава до облак от космически прах, който ще помете всичко по пътя си.

2015 г.  - Краят на 9576-годишен цикъл, което води до смърт на цивилизацията. Тази теория е от преди около 20 години. Тя е съобщена от украинския историк Николай Чмихов. Според него, природните и социалните катаклизми на Земята ще бъдат причинени от космическите явления, по-специално от кризата, предизвикана от специалното застъпничество на планетите в Слънчевата система, в определени моменти. Такива ситуации се случват на всеки 1596 години. Шест цикъла стават точно 9576 години, която ще приключи през 2015.

2016 г.  - Джеймс Хансен, изследовател на климата и ръководител в институт за състоянието на Земята за космически изследвания, каза, че ако не се вземат мерки за емисиите от парникови газове, процесът на пълно унищожаване на ледниците в Гренландия - ще бъде необратим и през 2016-та, голяма част от земята ще бъде наводнена.

2017 г. - Краят на света по теорията на йерархичните бедствия. С една дума, всяка нова йерархична катастрофа е по-бърза, отколкото  предишната, пропорционално на времето от 3 до 1. Първи йерархични автори на такива  бедствия,са свързани с епохата на Петър I, които са настъпили след седемстотин години след кръщението на Русия.

2018 г. - Ядрена война от Нострадамус.

2020 г. - Сър Исак Нютон, въз основа на предсказанията на Йоан, е изчислил, че края на света ще бъде през тази година. Но специално края за 2020 г.  все още е  неизвестен.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини