Кои бяха най-четените и най-коментираните новини за 2019 година

Представяме ви статистика на най-четените новини за 2019 година в информационния ни сайт Dimitrovgrad.BGvesti.Net. В материала са представени 20-те най-четени статии в сайта.

Новината Биволи преобърнаха кола преди Хасково, двама загинаха по пътя за Димитровград води класацията ни за най-четен и най-коментиран материал за 2019 година, свързан с Димитровград, той е бил прегледан от над 38 хиляди души и с 66 коментара.

Следващата новина е с позитивна насоченост и е за инвестицията в нов завод между Димитровград и Хасково за производство на фарове, който бе посетен и от министър председателя Бойко Борисов за неговото откриване - Откриха новия завод за фарове между Хасково и Димитровград, наемат над 150 души, интерес към новината са проявили 25 582 души.

18 825 души са прочели материала за чисто голия мъж, обикалял димитровградските улици в началото на декември месец 2019 година - От социалната мрежа: Гол мъж се разхожда по димитровградски тротоар – ВИДЕО 16+, коментарите към него са 29.

Трагичен инцидент с починало момиче от димитровградска гимназия, провокира над 16 000 души да прочетат материала - Момиче от природо-математическата гимназия в Димитровград почина в час.

Следващият материал, събрал близо 12 000 прочитания, е за димитровградчанина Димитър Караиванов – Митака, който влезе в телевизионното реалити "Фермата" и завърши на метри от финала - Митака от Димитровград стана чорбаджия във „Фермата“. Сега предприамачът организира в Димитровград Летящ старт с работилница за начинаещи предприемачи организира Димитър Караиванов в Димитровград.

Следващите три по читаемост новини са от "черната хроника", прочетени са от по над 9 000 души и са за инцидента - Несъобразена скорост довела до гибелта на 19-годишните младежи, за фаталния край на бездомен мъж от Димитровград - Жена уби мъж в ДимитровградУбитият Недялко е живял в паркче в центъра на Димитровград и трагичното самоубийство на възръстен мъж от бригадирския град - Мъж се хвърли от 5-ия етаж в Димитровград.

Следва новина от сферата на икономиката, свързана с димитровградския торов гигант Неохим - „Неохим“ е с 20 милиона лева загуби, но инвестира в сигурността и хората си – ВИДЕО , която също е прочетена от над 9 000 души.

С над 8 000 прочитания в класацията влиза друг инцидент, в който димитровградчанин, предизвикал пожар във вилната зона на града, остава без покрив над главата - Избухна пожар във вилната зона на Димитровград, изгоря дома на Стефан

Интерес на близо 8 000 души е предизвикала също и статията за Димитровград стана пример за измами с обяви за коли втора ръка.

Следва материалът от местните избори 2019, за спечелването на 3-ти пореден мандат на кмета Иво Димов, който е бил прочетен от над 7 000 души - Без балотаж в Димитровград, Иво Димов убедително печели трети мандат.

Други материали, четени над 7 000 пъти са за - Нов данък за автомобилите в Димитровград – как да го пресметнем,

23-годишен баща на три деца извади кръста в квартал Черноконево – обновена

Благотворителен концерт в подкрепа на д-р Яни Тумбалов организират в Димитровград.

Хиляди прочитания събраха и материалите, Изнесоха труп на жена от блок на бул. Димитър БлагоевЗащо посетителите в парк „Вапцаров“ намаляват?, Блъснаха жена на пешеходна пътека в Димитровград, Димитровградчанка организира кампания за сираците на отец Иван - всеки може да помогне.

Позитивни или негативни новини четат димитровградчани - най-четените новини в Dimitrovgrad.BGvesti.Net за 2018 година

Това са 20-те най-четени материала, свързани с Димитровград за 2019 година в сайта Dimitrovgrad.BGvesti.Net, с пожелание за следващата 2020 година статистиката на сайта за топ 20 новини за Димитровград да не включва такива за трагични инциденти и почернени съдби.

Екипът на Dimitrovgrad.BGvesti.Net Ви пожелава щастлива и изпълнена с късмет и любов 2020 година, нека димитровградчни да привличат само щастие и любов, да бъдем по-добри помежду си и да радваме своите близки и приятели. Бъдете здарави и щастливи, живейте праведно в "града на мечтите - Димитровград"!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ло
    локомотива
    1 0
    16:25, 31 дек 2019
    Ако мога да бъда полезен относно измамника ВАЛЮ-ГУМАДЖИЯТА,сега този индивид привиква клиентите си на бензиностанция петрол на околовръсното шосе.
Последни новини