Това е новият Lexus IS 2014

Може би час или два след появата на последния официален тийзър, който трябваше да подгрява публиката преди официалния дебют на новия Lexus IS в Детройт, самият той се „изтече“ в пълния си блясък в мрежата, както показват тези снимки, които autoevolution.com също разпространи. Не е необходимо много време, за да се каже, че това вероятно е един от най-впечатляващите, ако не и най-впечатляващият автомобил, който Lexus е правил (имайте предвид, че това все пак е версия Sport, която се равнява на Series 3 M Pack). Добре, LF-A въобще не влиза в общата категория автомобил, той е от друга лига.

 

Lexus IS 2014 трябва да е именно такъв, защото трябва да има какво да извади срещу BMW 3-Series и Mercedes-Benz C-Class. С тази външност нещата изглеждат обещаващи. Екстериорът е наистина супер атрактивен и открояващ се, като подобна предница в сериен масов автомобил не се вижда често.

 

В интериора нещата също са много добре изпипани и луксозни. Вярно, виждаме елементи и оформление като при CT200h, но тук са на друго качествено и луксозно ниво. Централната конзола разделя предните две места и придава силно спортно излъчване. Този подход е познат от GS.


Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини