Семейство Стефанови от Дари Рождество: Благодарим на всички!

Тони и Валери благодариха на всички от сърце за подкрепата и помощта

714, 69 лв. е сумата, която димитровградчани са набрали за кампанията "Дари Рождество" в общо 8-те кутии за дарения, поставени на различни места в града.

Това стана ясно на финалната за инициативата среща, която се проведе днес в сградата на Общински драматичен театър "Апостол Карамитев".

Именно там бе отворена и последната кутия, в която зрители и гостуващи актьори са пуснали 450 лв.

Чрез медиите семейство Стефанови благодари на всички за подкрепата и обяви, че предоставя сумата за нуждите на Общинския фонд за ин витро процедури, който местния парламент учреди на последната си за 2012 г. сесия.

Както вече стана ясно, сумата от 8 000 лв. нужна за осъществяване на ин витро за семество Стефанови бе набрана по банковата сметка преди два дни. Финалните 2 500 лв. предостави пловдивско семейство със съдействието на кмета Иво Димов.

Парите, който ще останат след процедурата на сем.Стефанови в сметката също ще бъдат прибавени към  Общинския ин витро фонд, каза Антоанета. По думите й, така е най-честно и справедливо, като се даде възможност и други хора с репродуктивни проблеми от Общината да се възползват от средствата.

В общинския театър днес бе отворена и последната кутия за дарения

Че каузата на семейство Стефанови обедини димитровградчани, бе категорична и Калина Монева от димитровградският театър. Тя подчерта, че в периода, в който театъра се е включил в инициативата е имало доста мероприятия.

В кутията за дарения своята лепта са оставили и много от гостуващите актьори тук като Любо Нейков и Елена Петрова. Специално бе подчертана ролята на театрална формация "Мелпомена", Детски и младежки център и димитровградското читалище "Христо Ботев", които са призовали зрителите да пуснат дарения в кутията.

През месеца на любовта - февруари от екипа на театъра подготвят и една специална изненада за семейство Стефанови.

Тони и Валери споделиха още, че много се вълнуват от предстоящите процедури и се надяват те да доведат до сбъдване на мечтата им - да имат дете. Те не скриха, че не са и мечтали така скоро парите да бъдат събрани.

Антоанета призова семействата с подобни проблеми от Общината да не ги премълчават, а да споделят и търсят помощ. Самата тя е готова да откликне на всеки, който я потърси за съдействие по темата, свързана с кампанията "Дари Рождество".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини