Яка издънка на платен „анализатор” във форумите

Това, че се плаща на хора да пишат изгодни за определени хора статии и коментари, не е тайна за никого. Но в този конкретен случай нещата са повече от комични, тъй като платения писач по форумите е забравил да изтрие партийните указания за стила на коментара, съобщава offnews.bg.

Сгафилият коментатор е с никнейм Wrornoxmaniak, който се вихри във форумите на “Капитал” и “Дневник”. В коментара си под статията „Борисов освобождава шефа на енергийния регулатор Ангел Семерджиев” той е забравил да изтрие партийните указания, в които пише, че текстът трябва да се публикува под коментар номер 15 и настроението да бъде “разстроено”.

Иначе коментарът гласи: “България по-добър премиер не е имала и няма да има никога. Само при господин Бойко Борисов администрацията от дъното до тавана бива принуждавана да работи и то да работи качествено. Всички хванати в крачка хванаха пътя. Но, понеже сме много хитри, умни и демократични, ще върнем тройната коалиция (този път БСП, Доган и Кунева). И ще съответно ще се върнем поне 5 години назад.”

Той е публикуван под номер 42 в 16:49 часа. Предизвикал е 81 отрицателни и 29 положителни оценки.

Wrornoxmaniak е изключително деен по форумите. А това не му е единствената издънка, както виждате от снимката.

 

Коментарите ще оставим на вас.

 
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини