Иван и Андрей се завръщат с гръм и трясък и със "Сблъсък"

На 9 февруари (събота) в ефир се завръща култовото шоу „Сблъсък”, в което зрителите отново ще видят в ролята на водещи Иван и Андрей. Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 8:00 по TV7 и ще бъде с обичайната си продължителност от един час.

Шоуто тръгва отново в класическия си вид, в който е познато на зрителите от 2001 насам. Отново два отбора от по двама души ще спорят на боксов ринг по актуални обществено-политически и житейски теми. Сблъсъкът ще се решава в три рунда, а темите ще бъдат подкрепени от любимите на зрителите комедийни рубрики „Звездите ми го говорят”, „Култура ми Янко”, анимацията „Приключенията на Недялко Ем. Цанев”, пародията „WC шоп” и полето за детски бисери „Без зъби”. Актуалните теми ще се разглеждат в съботното издание, а в неделното ще се нищят принципни конфликти от типа противопоставяне на мъже срещу жени, пушачи срещу непушачи и т.н. До първото издание следващата събота остава загадка единствено красивото момиче, което ще оповестява началото на всеки рунд.

Сблъсък” е първото предаване, което научи хората да изразяват свободно различното си мнение на високи децибели в ефир. За 10 години Сблъсък” има над 500 успешни издания, над 750 часа ефирно време и над 2 500 гости.  

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини