Светещо сърце грейна от 14 -етажното кметство тази вечер

Светещо сърце "сгря" тази вечер минувачите по центъра на Димитровград. Символът на любовта грейна навръх Свети Валентин от сградата на Общината под формата на 33 светещи прозорци. Идеята предизвика позитивни емоции у минувачите и срещна одобрението на димитровградчани.

Креативното хрумнане е дело на димитровградчанката Елена Юнакова, която работи в Община Димитровград. Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net  тя разказа, че идеята й се сторила хубава и добър повод да бъде реализирана е точно Св.Валентин.

Елена се допитала до ръководството на Общината и след като то я одобрило, се заела с реализацията й. Изчислено било кои точно прозорци да бъдат запалени, за да се образува най-разпространеният символ на любовта. Светещото сърце ще остане запалено през цялата нощ, увериха от Общината. Елена пожелава на димитровградчани и цяла България много любов и положителни преживявания.

Dimitrovgrad.bgvesti.net припомня, че Елена Юнакова е автор и на още едно сърце, което стана любимо на нашите читатели през изминалата седмица. Това бе снежното сърце, нарисувано на площада пред общината, което предизвика усмивки в студените дни.

Авторът на идеята Елена Юнакова работи в Община Димитровград

Сърцето на Елена Юнакова, която ние публикувахме миналата седмица

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини