One Direction с най-успешния сингъл за Деня на червения нос (видео)

"One Way Or Another (Teenage Kicks)" на One Direction е на път да се превърне в най-успешния благотворителен сингъл за Деня на червения нос. Сингълът оглави iTunes класациите в 63 държави по света включително във Великобритания, САЩ, Канада, Мексико, Аржентина, Сингапур, Египет и Нова Зеландия.

"One Way or Another" е официален сингъл за Деня на червения нос 2013. Песента е кавър на класическия хит на Блонди от 1978 година, продуциран от Джулиан Бунета.

През 2013 година се навършват 25 години от първата благотворителна кампания, която се превръща в най-мащабното събитие във Великобритания заедно с инициативата „Деца в нужда”, започнала през 1988 година в подкрепа на гладуващите в Етиопия и Судан. Кулминацията е т.нар. „Ден на червения нос”, който се провежда на всеки 2 години през месец март. Това е денят, в който се набират най-много средства чрез различни телевизонни предавания, програми и мероприятия. За този период кампанията е събрала над 600 милиона британски лири и е помогнала на милиони гладуващи и бедстващи хора в Африка.Кевин Кахил, изпълнителен директор на благотворителната организация казва: "Не можехме и да мечтаем за по-добра група, която да запише официалния сингъл на кампанията по случай нейния 25-годишен юбилей. Това е абсолютен успех и за първи път имаме песен с такива продажби по целия свят. Приносът на момчетата за кампанията е невероятен и благодарение на тях – ние ще съберем огромна сума за нашите програми”. 

През януари тази година, момчетата от бандата посетиха Африка, където се запознаха на място с различните програми за подпомагане на нуждаещите се хора и най-вече за децата в нужда. Групата се отказва от всякакви хонорари във връзка със сингъла и предоставя всички отчисления от песента на фондацията Comic Relief.

Денят на червения нос ще се проведе на 15 март 2013г.

Жизнерадостният клип "One Way Or Another (Teenage Kicks)" на One Direction вече се върти с музикалните минути на телевизия "Аида-Хасково".

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини